Wytyczne dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujące dobre praktyki higieniczne i procedury oparte na zasadach HACCP, uwzględniając ułatwienia/elastyczność w zakresie wdrażania w niektórych przedsiębiorstwach spożywczych
Aktualności
22 Września 2022
Wytyczne dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujące dobre praktyki higieniczne i procedury oparte na zasadach HACCP, uwzględniając ułatwienia/elastyczność w zakresie wdrażania w niektórych przedsiębiorstwach spożywczych
Format | Data publikacji / aktualizacji | Nazwa pliku (kliknij aby pobrać) | Pobierz | Zobacz |
---|---|---|---|---|
Kategoria: Aktualności | ||||
2022-09-22 |
Wytyczne dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujące dobre praktyki higieniczne i procedury oparte na zasadach HACCP
Zobacz:
rejestr zmian pliku,
ilość pobrań: 93
|
Wytyczne dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujące dobre praktyki higieniczne i procedury oparte na zasadach HACCP 1,64MB | zobacz |