• Wersja kontrastowa ALT + 4
  • język migowy
BIP
Grafika BIP
Strona główna/Aktualności/Wytyczne dotyczące wdrażania systemów zarządzania (..)

Wytyczne dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujące dobre praktyki higieniczne i procedury oparte na zasadach HACCP, uwzględniając ułatwienia/elastyczność w zakresie wdrażania w niektórych przedsiębiorstwach spożywczych

Aktualności 22 Września 2022

Wytyczne dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujące dobre praktyki higieniczne i procedury oparte na zasadach HACCP, uwzględniając ułatwienia/elastyczność w zakresie wdrażania w niektórych przedsiębiorstwach spożywczych

Kategoria: Powiązane pliki [1]
Format Data publikacji / aktualizacji Nazwa pliku (kliknij aby pobrać) Pobierz Zobacz
Kategoria: Aktualności
pdf 2022-09-22 Wytyczne dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujące dobre praktyki higieniczne i procedury oparte na zasadach HACCP
Zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 93
Wytyczne dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujące dobre praktyki higieniczne i procedury oparte na zasadach HACCP 1,64MB zobacz
Drukuj
Liczba odwiedzin
wczytuję
do góry